NEWS & VIEWS

4 Feb 2016

AN Valuations presenteert bij Road2USA op 18 februari in Oosterhout

Leiden, 2 februari 2016 – Andrew Pike, managing director van AN Valuations, presenteert bij Road2USA op 18 februari in Oosterhout. Road2USA gaat om zakendoen in de Verenigde Staten. Andrew Pike is een Amerikaans burger en werkt sinds 2002 in Nederland als waarderingsdeskundige op het gebied van ondernemingen, financiële activa, derivaten en intellectuele eigendom.

Met $265 miljard is Nederland de derde grootste buitenlandse investeerder in de Verenigde Staten. De Verenigde Staten is met $645 miljoen de grootste buitenlandse investeerder in Nederland. Nederlandse bedrijven willen profiteren van de uitstekende historische relatie tussen Nederland en de Verenigde Staten en deelnemen aan de huidige Amerikaanse “boom”.

Om inzicht te geven in de mogelijkheden op de Amerikaanse markt organiseert AN Valuations, de Kamer van Koophandel, en de BIZ (Brabants Zeeuwse sociëteit voor Internationaal Zakendoen) op 18 februari a.s. bij de Rabobank in Oosterhout de bijeenkomst: Road2USA, zakendoen in de Verenigde Staten. In één dagdeel wordt men door experts bijgepraat. Daarnaast is er de mogelijkheid om te spreken met onze adviseurs.

Tijdens deze bijeenkomst informeren wij over de laatste stand van zaken op het gebied van zakendoen met USA. We hebben een aantal deskundige sprekers en ondernemers bereid gevonden om hun expertise op 18 februari te delen.

– Markttoetreding – Andrew Pike, AN Valuations Managing Director
– Vestiging in de V.S. – Philip Hammerstein, US Embassy Commercial Specialist
– Stand van zaken TTIP – Holly Lindquist Thomas, US Embassy Deputy Political/Economic Section Chief
– Juridische aspecten – Willem Bongaerts, Bird & Bird Tax Law Partner
– Praktijkverhaal – Willem Jeroen Stevens, Transparent CEO

Over AN Valuations

AN Valuations, opgericht in 2012, is een gespecialiseerd waarderingsdeskundig bureau met een internationaal netwerk van financiële advies specialisten die bedrijven in Europa en Noord Amerika ondersteunen. Ons hoofdkantoor is in Leiden. Via onze gelieerde partners hebben we vestigingen in Hoofddorp, Londen en New York. Wij ondersteunen onze klanten met waarderingen van ondernemingen, financiële activa, derivaten, intellectuele eigendom, machines, installaties, kunst en roerend cultureel erfgoed.